Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg trodde dette var en koselig julebok, men der tok jeg dessverre feil. For når jeg ser på framsiden av boken er den jo veldig julete og ser superkoselig ut, men dessverre skuffet denne boken mye. Den hadde nesten ikke noe jul med i fortellingen. Jeg hadde håpet at denne boken var i nærheten av like bra som Twelve Days of Christmas for den falt veldig i smak, men uheldigvis var ikke denne boken noe for meg.

Boken handler for det meste om alenemoren Cally som gjør alt hun kan for å ta vare på sin syke datter Stella. Stella var født med en hjertefeil, hennes eneste sjanse for å leve til hun blir gammel er å ha en operasjon legene ikke er helt sikker på, men holder på å teste ut. Dette koster svært mye penger så Cally og noen venner prøver så hardt dem kan å samle inn pengene sånn at datteren hennes kan få operasjonen og forhåpentligvis bli bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanne