Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken handler om Sara som er på besøk hos bestefaren sin, det begynner å snø noe veldig og bestefaren har fortalt en historie om når han bodde i en iglo når han var yngre. Dette gir Sara en glimrende idé om å bygge en iglo sammen med bestefaren. Når igloen er ferdig tar dem å kler skikkelig godt på seg og setter seg ned i den og bestefaren forteller mer.

Sara sovner og våkner opp i en drøm, den minner veldig om bestefarens fortelling.

Dette var en veldig lettlest og enkel bok som var ganske så underholderne. Både morsom og spennende og veldig flott å lese for barn som forstår litt engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TPiippokattaFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn Christin