Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En bok med mange gode beskrivelser på hvorfor man velger å ikke få barn. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange og veldig forskjellige refleksjoner fra svært forskjellige mennesker gjør denne boka til noe spennende og helt unikt. De fleste bidragsyterne er veldig personlige og ærlige når de skriver, til tross for det noen av de også kommenterer: de kommer til å bli angrepet for å ha skrevet dette.

Lurer du på hvorfor noen mennesker ikke vil ha barn? Er det helt uforståelig for deg, eller trenger du bekreftelse på at andre enn deg også føler det sånn? Er du et menneske som lever i Norge? Bare les denne boka. Det tar ikke så mye tid, og forhåpentligvis har du fått et litt rikere bilde av verden og menneskeheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG