Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg ble mye mer påvirket av boken enn jeg hadde trodd jeg ville bli. Det tror jeg kommer til å skje med deg og, for dette er en sterk bok om en sterk skjebne. Et sterkt vitnesbyrd om mannen bak den kjente kriminelle og en bok som også gir andre et ansikt. Anbefales!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lier Horst har blitt en favoritt hos meg og denne boka stod til forventningene.
Spennende, sjokkerende, trist og gripende.
Boka gjør noe med deg når du får lyst til å ringe hovedpersonen når boka er slutt for å høre hvordan det går.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I boka følger vi Trond Einar Frednes' karriere mot å bli en av de verste og hardeste kriminelle i landet. Historien han er engasjerende og vond. Det er grusomme detaljer, og det er fælt å tenke på at handlinger som dette fremdeles skjer rundt om i landet. Jeg er veldig glad for at jeg ikke er en del av et slikt miljø som blir beskrevet! På den andre siden sitter Jørn Lier Horst. Han har fulgt Frednes fra den andre siden av loven gjennom hele sin yrkeskarriere som politi.

Dette er en godt skrevet og spennende bok, som jeg ikke har problemer med å anbefale.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.