Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne lille boka handler om forfølgelse og brutale henrettelser av kristne i den muslimske verden.
Historiene skal være sanne, ifølge forfatteren.
Forhenværende muslimer konverterer til kristendommen etter å ha hatt drømmer og visjoner om Jesus. Deretter møtes konvertittene på hemmelige steder for å samles om den nye troen. Noen drar også ut for å fortelle om kristendommen, dele ut bibler og for å omvende flere.
Det er farlig å være konvertitt i den islamske verden. Blir du oppdaget, er ikke livet ditt mye verdt. Mange dør som martyrer for sin nye tro. Det er de som overlever som forteller om Jesus-vekkelsen blant muslimene.
Det handler mye om det gode (troen på Jesus) mot det onde (islam), og kampen for å overleve som en nyomvendt (og forfulgt) kristen i en grusom og brutal verden.
Historiene tar oss med til Somalia, Gaza, Syria, Irak og Saudi-Arabia.

Forfatteren Tom Doyle var pastor i kirker i Colorado, Texas og New Mexico i 20 år.
Han og kona JoAnn driver nå misjonering i Midtøsten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti S