Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Fin bok med masse bra småtips. Er litt overrasket over ferdigmatbruken. Mat har selvfølgelig mange funksjoner, men i en bok som skal omhandle gourmet ser jeg ingen grunn til å bruke ferdig bløtkakebunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin og inspirerende kokebok som forklarer godt alle rettene. Har bare lagd pizzaen fra denne, men å lese den gjør at man tør å prøve andre ting. Det er det viktigste med en kokebok synes jeg. Bor på et lite sted med begrenset utvalg i butikkene, men har man litt erfaring kan noe erstattes med like godt resultat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimGro-Anita RoenHelge-Mikal HartvedtMarianne  SkageVibekeAndré NesseVariosaSiv ÅrdalIngebjørgHarald KPiippokattaSigrid Blytt TøsdalSissel ElisabethHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikEllen E. MartolBirkaGroSynnøve H HoelLinda RastenAnne-Stine Ruud HusevågTanteMamieEirik RøkkumToveVigdis VoldEivind  VaksvikRisRosOgKlagingKikkan HaugenLailaKaramasov11Bente NogvaNina J.B.Tove Obrestad WøienMorten MüllerTor Arne DahlEgil StangelandLilleviLindaBOddvarGAgnete M. Hafskjold