Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Hevnens Gud er historien om Sigurd på krigsveien for å drepe en jarl og en konge som forrådte faren Harald. Tempoet er non-stop action og spennde øyeblikk som smelter sammen fra skjoldborg til neste skipskamp til neste blodige slag. Som en massiv fan av vikingromaner har denne boka noen av de beste duellene jeg har lest på lenge. Hvis du er en fan av kamper, små eller store, på land eller til sjøs, så er det en bok for deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest mye "fantasy"-litteratur før. Men dette var en meget fiffig Viking-historie. Hvem liker ikke en klassisk hevnfortelling?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundMarianne AugustaBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømHarald KJBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig T