Viser 1 til 2 av 2 omtaler

I denne fjerde boken skifter persongalleriet og flere av personene som trekkes inn er ikke akkurat av den sympatiske sorten. Liker måten Archer lar handlingen skli fra hver person til person samtidig som historien skrider videre. Har er nok av spenning og han er god på cliffhangere. Veldig glad fordi jeg leser serien samlet og slipper å vente på neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er good guys - bad guys stoff. Egentlig ikke i min gate, men nå leste jeg de tre første bøkene i Clifton-serien, og "måtte" fortsette. Synes de tre første bøkene er bedre - handlingen i denne, er mest konsentrert rundt personer utenfor Clifton-Barrington. Vet ikke om jeg har nerver til mer av dette, for det er ekstremt spennende. Fortelle, det kan han, Archer. Neste bok i 2015. Litt lenge å vente, for jeg leser så mye og lett å miste tråden i serier.....:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandi