Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Å, dette var kult! Til å begynne med tror jeg at jeg vet hvor denne historien har tenkt seg. Vakre Lily møter rike Ted på flyet og tilbyr seg å hjelpe med å drepe kona hans. Hun har jo peiling... Med så tar det hele en helt annen retning. Og en tredje. Og en fjerde. Samtidig som jeg blir engasjert i de ulike personene som får fortelle etter tur. Og sympatiene mine skifter. Og til slutt er jeg jammen ikke sikker på hvem jeg holdt mest med. Les denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"The girl with a clock for a heart" av Peter Swanson var fortreffelig krim, og bok nummer to fra forfatteren er enda en hardkokt lesefryd full av innfall og vendinger.

Kort oppsummert: Ted Severson og Lily Kintner møtes på en flyplass, drikker en hel del drinker og er etter kort tid i gang med planleggingen av drapet på Seversons utro kone, Miranda. Det viser seg at Kintner har en hel del drapserfaring fra tidligere, og hun er lett en av de mest fascinerende morderskene jeg har lest om i nyere tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn Christin