Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Siste boken om den rystende overgrepssaken på Alvdal. Nyttig bok å få med seg men langt i fra så sterk og bra som den første boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En viktig bok om hva vi ikke ser og hvordan systemet kan svikte enkelte. Også en påminnelse til alle som har med barn å gjøre, de er utrolig lojale mot sine foreldre. Sterk historie!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leste "mammas svik" da denne plutselig dukket opp. Etter å ha lest den forrige ønsket jeg å lese denne da man får "Kevins" side av saken. Som den foregående er den rå og brutal, men samtidig viktig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig sterk historie, en dokumentar om hvor sterke lojalitetsbånd barn kan ha til sine foreldre , uansett hva de har gjort og gjør. Kevin, eldstesønnen i Alvdalsaken, forteller sin historie, en historie om overgrep, fyll, omsorgssvikt og mishandling. Selv er han i dag uføretrygdet pga OCD (tvangslidelse), har gått årevis i behandling, men har heldigvis greid å etablere seg med samboer og barn og de har det godt sammen. Vond bok å lese, men gir mye innsikt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hovedpersonen i boken "Kevin", forteller troverdig og tilsynelatende oppriktig om sin oppvekst, frem til i dag som voksen. Boken setter følelser i sving, og gir et viktig innblikk både i hvordan han har hatt det med seg selv, og i forhold til/med andre, både før og etter. Han virker svært reflektert, og refleksjonene hans i denne boken henger med leseren i ettertid. Dette er en viktig bok, som mange burde lese. Ved å ta med seg "Kevin"s følelser, erfaringer og bidrag videre - tror jeg man får en bredere forståelse av flere og viktige psykologiske tema. Kanskje en dag det er du som å si fra?
Jeg anbefaler denne boken sterkt, spesielt til foreldre (også fedre!), samt lærere, barnevernsansatte, helsesøstre - og alle andre.. :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud