Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Vi møter Faten, som vokser opp i Libanon, og er tjenestejente i Beirut. Boka gir en god innsikt i hvordan det kan være å være ungdom i andre land og kan gi innsikt i dilemmaer og valg som kanskje er fjerne for norske ungdommer! (Og som lærer, kanskje også hvor verdifullt utdanning er?) Den er del av serien "NÆRVÆR", en serie oversatte romaner som bringer verden nærmere norsk ungdom... Det er godt driv i boka, og den passer også for ungdommer som ikke er de sterkeste leserne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende og godt skrevet bok om hvordan vi selv står ansvarlige for å skape vår egen fremtid, og om konsekvensene av de valgene vi tar. Veldig lettlest. Jeg likte denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sissel ElisabethCaroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg Ristvedt