Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Boken får deg til å dra på smilebåndet uansett hvilket humør du er i☺️. Boken er lettlest og viser mange nydelige bilder fra ekspedisjonen. Jeg ble positivt overrasket☺️Boken anbefales;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er tre ting som er galt med denne boka:
1. Den er for kort.
2. Den varer ikke lenge nok.
3. Den er slutt alt for fort.
Spøk til side, men jeg mener alle tre punktene. Samtidig er det kanskje greit at den ikke blir dratt ut i det uendelige, men jeg ønsket meg mer da jeg hadde lest siste punktum.
Historiene fra før Grønlandsturen blir godt flettet inn i fortellingene fra ekspedisjonen, jeg kunne nok tenkt meg litt mer fra selve turen, men siden jeg så serien da den gikk på tv, blir allikevel minnene derfra blandet inn i boka, og dermed blir boka litt utvidet i hodet mitt.
Anbefales på det sterkeste, med en advarsel om at du blir fort ferdig med boka. Ta ikke med bare denne på påskeferien!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette var en morsom leseopplevelse. Har sette tv-serien og det er mye av den som omtales i boka, men selvsagt mer. Mer av det morsomme. Dette er en skikkelig kosebok og morsomme episoder og betraktninger fra en noe uvant polfarer. Det må jo bare bli morsom med Truls Svendsen bak pennen. Kan absolutt anbefale denne. Koste meg hele veien.Et stort pluss er også mange flotte bilder fra turen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum