Viser 1 til 5 av 5 omtaler

En firer for lettbent underholdning, en treer for banal kjærlighetshistorie. Men det funket som lett sommerlektyre. Man vet hva man får hos Montefiore!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

På forsiden av boka står følgende: "De som liker Lucinda Riley og Kate Mortons bøker, vil elske denne nydelige romanen". Jeg liker både Riley og Morton, så jeg hadde jo noen forventninger til denne. Det starter med at jeg blir så forbannet på boka at jeg har lyst til å kaste den. Og det er jo egentlig bra, for da engasjerer den jo! Men dette var ikke på en god måte. Allikevel fortsatte jeg å lese, og den tar seg jo opp.
Samtidig synes jeg historien blir for tynn og gjennomsiktig. Et par overraskelser var det så absolutt, og den er lett å lese, lett å følge med på og den driver meg på en måte videre.
Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vakker kjærlighetsroman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne godbiten må du ikke gå glipp av! God driv i boken, og meget godt språk. Anbefales, ps:er første boken jeg har kommet på som blurb;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine Olsrød