Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Forfatter: Cecilie ystenes
Forlag: Aschehoug

Bokens handling: boken mental styrketrening er en bok som kan lære deg å bli bedre mentalt og bedre til å kontrollere følelsene under konkurranse og prestere bedre.

Min personlig mening om boken er at det er en bok som hjalp veldig med min mental styrke og jeg anbefaler den til andre idrettsutøvere som føler at de kan bli bedre mentalt. Om man vil ha mentaltrenings timer med Cecilie ystenes kan man gjøre det på RAW Lysaker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken handler om hvordan du kan prestere bedre i hverdagen med mental trening. I boken får du mange verktøy og øvelser for å hvordan du skal klare å bli bedre under kritiske øyeblikk, press, mestre endringer og ta raske og gode beslutninger. Boken passer bra for alle som har lyst til å prestere over tid.

Jeg synes dette var en god bok som hjalp meg med å få bedre mentalitet. Jeg fikk også tenkt over ting jeg normalt gjør i hverdagen som jeg kan klare enda litt bedre. Jeg anbefaler og ha god tid når du skal lese boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundAnn ChristinBjørn Sturød