Viser 1 til 4 av 4 omtaler

En fin og morsom bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig liten bok fra far til sønn. Jeg lo godt av mange passasjer i boka som er ganske gjenkjennbare. Fredrik Backman er god til å skildre det hverdagslige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En litt vanskelig bok å anmelde, fordi dette ikke er en roman, men mer en slags samling av små og store tekster, betraktninger, om det å være far, ektemann, handle på Ikea, lage mat og bli skutt. Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.

Som alltid skriver Fredrik Backman underholdende og alvorlig i en salig blanding.
For dem som er interessert har jeg skrevet en litt lengre omtale på Bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatteren skriver om farsrollen, men også om hvordan det er å være ektemann. Morsom og lettlest stil, men under det humoristiske ligger en undertone av seriøsitet og alvor, gjennomsyret av kjærligheten til både barnet og kona.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken