Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg syns det var vanskelig å forstå beskrivelsene av toget og hadde en del problemer med å forstå ting og tang med toget.

Boken handler om Tom Langdon som tar toget hjem til jul og hans opplevelser under togreisen. Man skulle ikke tro at det skjedde så mye på en togreise, men i denne boken skjer det en hel del, blant annet et bryllup, tyveri og togproblemer. Tom får gå inn i seg selv og virkelig finne ut av ting i livet sitt.

Jeg syns boken var kjedelig og langsom til tider, men den hadde sine øyeblikk og var ikke uleselig. Boken kom seg mye på slutten og gjorde at boken fikk en terningkast 3.
Jeg kommer ikke til å lese denne boken igjen for den falt dessverre bare ikke i smak hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB