Viser 1 til 10 av 14 omtaler

Den er så sterk, boken og historien, så inderlig og så full av både sorg og glede. Den har et så tydelig budskap om å gå videre. Om å ikke la sorg og smerte få bli de dominerende faktorene i livet. Den lykkes i det og. Du sitter igjen med både følelser og tanker etter denne historien. To sekunder før miraklet gjorde sterkt inntrykk på meg og anbefales når du vil lese noe som betyr noe.

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En stund siden jeg leste boka. Noen fine øyeblikk, men den var for sukkersøt for meg. Lett underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Julie er alenemor for Ludovic. Hun jobber som kassadame, og har problemer med å få endene til og møtes.
En dag havner Paul i kassakøen til Julie. Paul kunne vært faren hennes, og Julie har blitt skuffet så mange ganger at hun er skeptisk til Pauls sjenerøse væremåte.
På tross av dette, får Paul overbevist Julie om sine ærlige hensikter. Han er bare beveget av hennes vanskelige hverdag, og vil prøve å lette byrdene for henne.
Dermed blir Julie og Ludovic med til Pauls sommerhus i Bretagne. Med på lasset er også Pauls voksne sønn, Jérôme. Han er dypt deprimert etter å en personlig tragedie.
Hverken Julie eller Ludovic har sett havet, og de fascineres begge to. Julie begynner å slappe av på dette fantastiske stedet, men så inntreffer en tragisk ulykke.

Søt, sår og fin bok om å reise seg etter at ulykken har rammet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok med overraskende handling utifra omtale. Spenning slik at jeg nesten ikke klarte å legge den fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempebra. En veldig ekte og levende bok. Trist og sannferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fin historie, selv om jeg flere ganger lurte litt "hva er det egentlig jeg leser?"
Den tapte seg litt på slutten, for min del, dessverre!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trodde ikke en bok kunne ramme hjertet mitt like hardt som Jojo Moyes Et helt halvt år, men denne gjør det absolutt. Leste den tvers igjennom og måtte bare avbrytes med å legge meg ved siden av minstemann og holde ham fast..... Fransk lesemirakel, så får man bare bære over med at det går litt over styr i siste kapittel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en sterk bok med en historie så full av sorg og glede, at du ikke kan unngå å bli berørt. Den har et tydelig budskap om reise seg å gå videre når ulykken rammer. Du bærer historien med deg lenge etter du har lest den!
Ta frem lommetørklet…

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva