Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg syns dette er en skikkelig fin serie (etter tre bøker). Karakterer man blir glad i, spennende elementer av norrøn mytologi og annen folketro, og medrivende handling. En glimrende miks. Fin også som lydbok (selvom man går glipp av tegningene som også er en viktig del av karakterskildringene).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende seriestart! Ypperlig til grøsser- og fantasyfans. Kult med tegninger som bryter i den relativt enkle teksten. Det eneste jeg lurer noe av språkbruken i forhold til målgruppen? Ellers tipp-topp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke så dum, denne, går rett inn i Marg & bein-segmentet, dvs 5.-7./8.-trinn, tenker jeg. Illustrasjonene er glimrende! Stort pluss. Spenning og handling i massevis, men jeg synes språket er i overkant forenkla innimellom. Alt trenger ikke forklares selv om leserne er unge, da kan du risikere at de føler seg snakket ned til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er nok for gammel for målgruppa, men er sikker på at 10-12 åringer vil elske denne serien. Skal ihvertfall prøve dem ut i 7. klassen min

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken