Viser 1 til 2 av 2 omtaler

I et håp om at denne YA bokserien skulle bli bedre så leste jeg oppfølgeren til The 5th Wave som jeg også har sett på kino. Forfatteren forandrer stilen, men forbedrer ikke flyten og klarer ikke å holde min interesse oppe. Det blir mer kaotisk for forfatteren skriver i personlig form - så vi vet ikke hvem som er hovedkaraktereren før vi har lest oss litt inn i kapittelet. Dette forårsaker forvirring og distansiering fra hovedkarakteren pga. at det er flere som deler den tittelen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble først skuffet da jeg så at boken var så kort, i forhold til eneren. Men jeg ble etter hvert enig med meg selv om at det var i grunn helt greit. Det er en god oppfølger, men kun fordi dette er en triologi, og det fortsatt gjenstår én bok.

Det er nok spenning til å holde meg gående, men selve handlingen føles egentlig som en slags "pause i krigen", hvor hvert lag lader opp og forbereder seg til det siste slaget.

Selv om jeg er litt skuffet over boken, kan jeg trygt si at jeg gleder meg til den siste boken i serien kommer ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre