Viser 1 til 2 av 2 omtaler

The maze runner ildprøven

Forfatter: James Dashner
Forlag: Capellen damn

Thomas og de andre lysningsboerne er tatt med tilbake til OND, der de får ett vanskelig valg, få tilbake minnene eller ikke. fullt og helt er det få av dem som stoler på OND og leder derfor en flukt ut av annlegget, men hva skal de gjøre når de kommer ut i det fri??? De blir informert om en motstands gruppe kalt strak arme. De har en plan om hvordan de skal ta knekken på OND en gang for alle. Spørsmålet er om alle ender opp i livet og Thomas vet at han har en vanskelig oppgave framfor seg.

hovedpersonene i denne boken er Thomas, Teresa, Brenda, Mhino, Newt og Jorge

min mening om boken: Jeg syntes at boken var spendingsfull med masse dramatikk og action. Forfatteren bruker gode beskrivelser som danner bilder i hodet. dessverre syntes jeg at slutten var mindre bra på grunn av at den egentlig førte til noe dårlig men ble til en happy ending.

boken passer for ungdommer i alderen fra 13-16 år

terningkast: 4

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk serie som forteller en spennende historie om livet til ungdommer som blir brukt som lab-rotter. Av alle sluttene Dashner kunne ha brukt, så velger han å bruke den klassiske (lykkelig slutt). Dette skuffer meg spesielt, fordi boka bygger opp til at noe dårlig skal skje. Alt i alt så er boka ei fin bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete Aastorp