Viser 1 til 4 av 4 omtaler

En virkelig historie. Les forlagets resymé. Kristen dobbeltmoral er dobbelt så bra, eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var skeptisk da jeg tok den ut av hyllen på biblioteket. En skandalebok, tenkte jeg. Men det var det aldeles ikke. Det er en bok om forbudt kjærlighet, innblikk i et strengt kristens miljø og misjonens historie sett fra innsiden. Ikke minst handler den om venner som viser seg ikke å være venner i motgang. Alt i alt en bok jeg hadde vanskelig for å legge fra meg. Forfatteren er en meget god historieforteller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt utrolig historie! På ny får vi bevist at virkeligheten ofte laaangt overgår fantasien. Meget godt skrevet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke uinteressant historie, men hvorfor en hel bok? Det hadde holdt med en artikkel i ett av avisenes helgemagasiner tror jeg. Ble provosert av beskrivelsene av kvinnene i denne boka. Biskopens lokkes av den forførende, timeglassformede elskerinna, kona har blitt tjukk og sur, datteren er bortskjemt og ufordragelig. Man skulle tro en biskop ikke var helt uten makt? Nei, hvis du vil lese en bok om en geistlig storhet i høst, så velg heller boka om Ingrid Bjerkås!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye