Viser 1 til 2 av 2 omtaler

John Dickson Carrs store klassiker ved siden av "Sort messe". Carr er kjent som mesteren av lukket rom-mysterier, og denne boka er igjen den fremste representanten for sjangeren. Svaret på gåtene er alltid intrikate, selv om jeg for egen del føler at det går lite gran på bekostning av hvor realistisk det hele er.

Hørespillet av boka er spilt inn i 1998, med Tor Stokke som Gideon Fell og Ole Jørgen Nilsen og Kim Haugen i andre store roller. Klassiske Radioteaterstemmer, dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg koser meg med denne passe skumle boka :)
"Sort messe" av samme forfatter er en av mine favoritter, men jeg har faktisk ikke lest noe annet av ham. Nå har jeg samlet opp en liten haug jeg skal gjennom - forhåpentligvis er de ikke like skremmende! Jeg har ikke lest noen bøker med Gideon Fell før, for jeg syntes alltid han var litt ekkel i Radioteatret (vet ikke hvem som spilte ham?) - men nå koser jeg meg altså med denne boka fra 1935. Perfekt høstlektyre :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValemgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaske