Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Før jeg sier mer om min dom over boka, så bør du som leser vite at Amy Bloom er en både kritikerrost og prisbelønt forfatter. Jeg har ikke lest noen av hennes andre bøker, men jeg er ikke i tvil om at andre har sett noe fantastisk i bøkene hennes, noe som fortjener ros og priser. Også «Lucky Us».

Når det er sagt, så er problemet, eller kanskje- problemene- jeg hadde med «Lucky Us» ikke knyttet til skrivestilen, narrasjonen eller komposisjonen. De er alle mer enn gode nok. At jeg ikke likte boka, eller mer presist, at jeg likte den mindre og mindre jo nærmere jeg kom slutten, har hovedsakelig med karakterene og deres handlinger å gjøre.

Jeg trodde simpelthen ikke på dem. Jeg tror heller ikke på at det var mulig for en hvit og en svart eller to kvinner å være så skjødesløst åpne med sine forhold og ikke få en brutal reaksjon, noe som ikke skjer her.

Styr unna.

Les mer her: skriv lenkebeskrivelse her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNsomniferumBjørn Sturød