Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Fotballagenten skriver med et humør og en fortellerglede som smitter over. Og har man kjennskap til mannen fra før er det lett å kjenne ham igjen i teksten. En bok full av morsomme røverhistorier, som i tillegg føles ekstra autentisk pga. mannen som står bak. Anbefales til alle med en viss interesse for norsk fotball og/eller agentvirksomhet.

Jeg koste meg fra start til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka gir et godt innblikk i det som skjer i kulissene i norsk og internasjonal fotball. Det er mye shady-business; Mangel på kontroll, kampfiksing og korrupsjon er noen elementer som forfatteren er innom. Det er en del fornøyelige episoder som beskrives, og forfatteren tar seg selv lite høytidelig. For noen kan kanskje boka bli vel mye Se&Hør-aktig, men dersom du er interessert i fotball er boka verdt et par timer av livet ditt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHilda