Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Vanskelig å omtale dette som en egen bok. Ser bøkene til Riordan omtales som en trilogi. Jeg er litt usikker på hva som definerer en triologi, men dette er egentlig en eneste lang bok som er delt i tre. Kane søskenene har her kommet dit at de er klar over oppdraget sitt, de har fått samlet en del magikere og bokens oppdrag er å få Ra i sirkulasjon igjen. Han er blitt senil og morsomt nok leste jeg nå omtalen av en annen bok: "Hjernen er stjernen" - hvor man forklarer hvordan hjertet i det gamle Egypt ble omhyggelig balsamert og lagt tilbake i kroppen, mens hjernen ble most til en grøt, sugd ut gjennom nesen og kastet. Tror jeg har en teori om hvorfor Ra er så susete!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes Percy Jackson serien eller den greske mytologien generelt var litt bedre.
Men denne var ikke dårlig

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bok to i Kranekrøniken er spennende, kanskje enda mer enn bok nr 1. Boka leses høgt for en 9-åring, og han er veldig engasjert, selv om boka ikke egner seg så godt for høgtlesning, syns jeg selv. Det er veldig lange kapitler ... I tillegg til at bøkene er spennende i seg selv, har forfatteren har med disse bøkene og bøkene om Percy Jackson fått 9-åringen til å bli veldig interessert i mytologi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.