Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Et liv levd basert på tilfeldigheter, plikt eller kanskje ikke...snarere frakoblet seg selv. Han kjenner etter først i etterkant av valg og erfaringer. Hvem er han? Klarer han å besvare spørsmålet selv? Jeg blir sint på Stoner. Hva hindrer han i leve det livet han vil? Hvorfor lar han datteren skli vekk? Hvorfor velger han ikke kjærligheten?

Selvfølgelig godt skrevet. Og svar på spørsmålene mine over ville ikke gjort boken til det den er. En bok som berørte meg. Selv om medienes panegyriske og ens stemte anbefaling virker noe overdrevet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En fantastisk vakker, usigelig trist bok om et helt ordinært liv. Tok ikke lang tid å lese, men kommer til å sitte i veldig lenge.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kan slutte meg til mye av det som er skrevet om denne boken. Jeg opplever at boken først og fremst er om valg som tas på grunnlag av følelser, om kompromisser og om likegyldighet i forhold til eget liv. Nydelig skrevet!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

HanneAudhildHilde Merete GjessingmgeIngeborg GSolveigStig TStine SevilhaugEllen E. MartolTone SundlandNinaHarald KMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeNicolai Alexander StyveEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiASiljeAnn EkerhovdVibekeMarianne_Trude JensenMette-MJulie StensethKirsten LundMonica CarlsenTrineBeate KristinMarianne  SkageNabodamaAkima MontgomeryIngeborgGro-Anita RoenAlice NordliHilde H Helseth