Viser 1 til 1 av 1 omtaler

DEN STØRSTE arkeologiske oppdagelsens siden kong Tut graven er i ferd med aa bli ødelagt!

Den arabiske våren har inntruffet og Egypt har ennå tilgode å roe ned, men i utgravnings-området i utkanten av den nubiske ørken, tusen miles fra spenningen i Egypt,holdes professor Laura Palmer og hennes forlovede Professor James Acton tilbake med en gruppe studenter, og to venner: Interpol Spesialagent Hugh Reading, og Scotland Yard kriminalinspektør Martin Chaney. Det er arbeid for professorene og deres studenter, og en ferie for de to polititjenestemenn, men som Reading oppdager raskt, trenger han og ørkenen ikke aa blandes, og Chaney er opptatt av en melding han har blitt bedt om å levere til professorene av sin mestere i Triarii.

Men et utilsiktet funn av Chaney kan føre til den største arkeologiske oppdagelsen siden graven til kong Tutankhamon, kanskje enda større. Og da nyheten om den sprer seg, når det ørene til en gruppe helvetes-ekstremister med bud om ødeleggelse av alle avguder og ikoner, deres blotte eksistens ansees blasfemisk av islamistene.

Ettersom kaoset inntreffer i de store byene i verden i et koordinert angrep, ukjent for professorene, studenter og venner, er de er i ferd med å bli møtt med en av de vanskeligste beslutningene i livet.

Oppholde og beskytte det største arkeologiske funn i vår tid, eller redde seg selv og sine studenter fra skade, forlater de oppdagelsen kan den bli ødelagt av fanatikere fast bestemt på å slette den fra historiebøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn S