Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Zara vokser opp i Oslo med somaliske foreldre. Foreldrene elsker Norge og 17. mai, men vil likevel at Zara skal oppføre seg "somalisk". Hun må ikke bli for norsk. Dermed begynner Zara å lyve for foreldrene om hvem hun treffer, og hvorfor hun av og til kommer sent hjem. Av bestemoren Ayeeyo i London, får hun høre om gamlelandet og alle de gamle historiene og mytene. Hun får også vite om Ayeeyos hemmelighet. Vel hjemme hos foreldrene får Zara et fotoalbum. Det er fylt med bilder av menn i alle aldre som hun kan velge i. Problemet er at Zara drømmer om en mann som ikke er avbildet i albumet.
Godt og ungdommelig språk om å vokse opp som andregenerasjons innvandrer i Norge. Hvordan klarer man å balansere mellom å ha røtter i én kultur, og det å leve livet i en helt annen.
Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømHarald KJBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TNina J.B.PiippokattaGrete AastorpHeidiRandi