Viser 1 til 10 av 14 omtaler

A.J. Fikry driver bokhandel på Alice Island nordøst for New York. Etter at kona Nic døde, har han blitt enda mer sær enn tidligere. Han tar kun inn bøker han selv liker, noe som ikke akkurat hjelper på omsetningen. I stedet for å lese bøker, drikker han seg full, og dagen etter en sånn kveld, oppdager han at en verdifull førsteutgave har blitt stjålet. Boken skulle redde ham på sikt. Den skulle selges dyrt, så A.J. kunne flytte fra øya.
Ikke lenge etter tyveriet, sitter det et forlatt barn i barneavdelingen. Maya er 2 år, og på kosedyret hennes er det festet en lapp fra moren hennes. Hun vil at Maya skal omgis av bøker. Selv har hun ikke mulighet til å ta seg av datteren. Hva i all verden skal A.J. gjøre? Han er da ikke kapabel til å ta seg av et barn. Han klarer knapt nok å ta vare på seg selv!
Koselig og rørende historie om bøker, kjærlighet, vennskap og litt magi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg simpelthen ELSKET denne boka! Les omtalen min her: https://bokelskerjane.blogspot.com/2019/07/herr-fikrys-litterre-liv-av-gabrielle.html

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er akkurat en sånn historie du tror det er etter å ha lest sammendraget. Alt blir selvfølgelig bra. De rette folkene gifter seg, de slemme får sin straff og gamle sår blir helet. Men det er gjennomført på en fin og koselig måte. Så boken har sine kvaliteter. Jeg koste meg med den, lo litt for meg selv og irriterte meg over at ting var så enkelt. Men jeg kan likevel anbefale den som en fin bok å slappe av med.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gir så og si aldri seksere, men denne er helt klart verdt det.En fantastisk historie om en liten,grumpy kar som driver en liten bokhandel langt uti nowhere.Men livet snus oppned etter flere hendelser,som gjør at Herr Fikry ser seg selv i et helt nytt lys.Jeg vil ikke røpe handlingen mer enn det,men jeg vil si at jeg synes historien minte meg på en rar måte om "En mann ved navn Ove." Vi må huske på at det finnes alltid grunner til at folk er som de er.Vi vet aldri hvilke historier
de bærer på. Dette,pluss at boken i seg selv er en kjærlighetserklæring, som "Vindens Skygge" for en del år tilbake også var-til bøker.

Og i likhet med herr Ove så liker man Herr Fikry på slutten av boka-det kan jeg love deg.

Jeg elsket den, og ser slett ikke vekk ifra at jeg kommer til å lese mer av Zevin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er forutsigbar og samtidig overraskende. Trist men samtidig feel good. Innholdsrik men lettlest. Overfladisk men tankevekkende. En av de bøkene jeg leste saaakte på slutten fordi jeg ikke ville den skulle ta slutt. En av de bøkene jeg gleder meg til å lese på nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koselig og søt bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en nydelig bok. Lettlest, lun og skjønn. Jeg leste den ut på en dag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gledet meg til lese denne boken, men ble skuffet, den er litt for lettbent, ok sommerlektyre, men hadde forventet mer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Koselig og lettlest bok :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett