Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En bok om innsiden av et av Balis mest beryktede fengsler.
Her følger vi dagliglivet til de innsatte, i et fengsel som er fryktelig urenslig, faktisk så urenslig at flere blir syke av å oppholde seg der. Et korrupt system og svært korrupte fengselsbetjenter kan gjøre livet til de innsatte bedre, dersom de innsatte betaler nok, eller de kan gjøre det mye verre for en.
Denne boka er en sterk kontrast til det vi tenker på når vi tenker Bali. Fortellingene i boka er både triste og brutale. Det er mye vold og narkotika som flyter. Vi får "møte" flere innsatte og historiene de har er spennende, litt gale og noen er til og med tt morsomme.
Forfatteren har gjort en god jobb med å formidle hvordan det er i dette fengselet, og jeg levde meg inn i boka flere ganger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHelene