Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Ålreit og lettflytende detektivroman. Den nervepirrende spenninga uteblir og kompenseres ikke av at mordet er usedvanlig bestialsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Galbraith/Rowling leverer igjen. Helten - Cormoran Strike - er langt i fra feilfri, men svært sympatisk allikevel, og resten av karakterene er også tegnet med en dybde som engasjerer. Handlingen likeså, det skjer mye, uten at det blir forvirrende eller virker påtatt, og selv de mer klisje-aktige elementene (Cormorans forhold til assistenten Robin feks) behandles på en såpass sympatisk måte at det ikke distraherer fra handlingen. Underholdende og velskrevet, så tommel opp for at Rowling helt klart har funnet voksenformen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielVannflaskeConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud HusevågIvar SandGrete Aastorp