Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er noe av det mest makabre jeg har lest på en god stund. I et skabbete leilighetskompleks i London lever seks svært forskjellige mennesker tett på hverandre, med en aldeles ufyselig huseier jagende etter seg. Alle har noe å skjule - én av dem er en ravende sinnsyk drapsmann som balsamerer sine kvinnelige ofre og har dem på utstilling i leiligheten. Ikke for de med svake mager, altså.

Lettlest, makabert og etter hvert ganske så fornøyelig. Tro det eller ei. Jeg tipper det blir laget en ganske stilig film av denne i løpet av året.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorMarianneNMona HagenLars Johann MiljeritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H HelsethHelena EVannflaskeJarmo LarsenKjetil EspesethKirsten LundHelge-Mikal HartvedtCarine OlsrødBeate KristinEirin EftevandNadira SunsetStinkerbellFrode Øglænd  MalminTone SundlandEmil ChristiansenTone SandvikCathrine BoreKarin  JensenReidun SvensliLars MæhlumKarin BergPiippokattaPerSpelemannTore OlsenIngunn SCathrine ØTine SundalHarald KHanne Kvernmo Rye