Viser 1 til 10 av 11 omtaler

En av Chris Tvedts absolutt beste bøker. Meget velskrevet og spennende fra første til siste side. Krim blir ikke så veldig mye bedre enn dette og jeg holder ham som en favoritt blant Norske krim forfattere. Jeg liker krim når handlingene ikke blir for ekstreme, slik at det hele blir troverdig. Her tror jeg på historien helt fram mot slutten, egentlig. Da glipper det litt..
Persongalleriet er derimot meget overbevisende fortalt for de mest aktuelle skikkelsene, som Edvard og Victoria. Levende og troverdig. Men jeg mer enn aner viktig deler av løsningen nokså tidlig (hvilket jeg ikke pleier..), noe som demper spenning en aning. Og, som sagt, troverdigheten glipper noe på slutten.
Likevel en "page turner" av høy klasse og vel verd en femmer.
Gleder meg til neste C T bok, som bare mååå komme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Edvard Matre 3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Såpass spennende at jeg gjerne leser mer om Edvard Matre og kjøper flere bøker av Chris Tvedt. Han har gode plott og et språk som flyter godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

deilig spennende selv om jeg nå kjenner plottene i krimromaner ut og inn- Det er noe eget med slitne antihelt-politifolk som mot alle odds klarer brasene- Slutten på denne boken var overaskende ganske lenge , "heltinnen" synes jeg var litt for komplisert uten at vi kom til bunns i det, men det kommer kanskje i en senere bok? I alle fall jeg skal lese neste boka og Tvedt skriverkoselig krim

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En perfekt krim! En historie som drives frem av korte kapitler og bihistorier som flettes godt sammen. Opplever at personene har fått en ny dybde etter at Elisabeth Gulbrandsen ble med på forfattersiden. Når gåten er oppklart er boka slutt, ingen lange forhør, eller oppsummeringer forfatteren må gi oss for at vi skal forstå historien. Håper på flere bøker med Edvard Matre!!! Anbefales!!! Sekser fra meg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av "Djevelen barn" (ekstern lenke)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble ferdig med denne boka i går, og jeg må si jeg synes den var meget spennende og god! Jeg har helt tilfeldig lest de andre to i denne trilogien, etter at jeg ble anbefalt det som viste seg å være den første, og synes denne siste er den beste av de tre. Absolutt tre krimbøker verdt å lese, men les de i riktig rekkefølge..
Jeg hadde ikke lest noe av Chris Tvedt før i år, og har nå lest disse tre. Ingen tvil om at dette er en forfatter jeg ønsker å lese mer av.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er en sterk historie som avslutter denne trilogien! Historien fortjener et høyere terningkast enn den får, ettersom jeg ikke ble revet med av spenning...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Chris Tvedt skriver god krim,veldig god krim. Rangerer han foran Gunnar Staalesen. Har lest alle 9 krimbøkene hans iløpet av September/Oktober å må si at han har tatt ytterligere noen steg som krimforfatter etter å ha lest denne trilogien. Gleder meg til fortsettelsen og anbefaler bøkene hans på det varmeste. Lettlest,spennende og gode personskildringer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Spennde bok. Gikk nesten ikke an å legge de fra meg. Skal lese mer av denne forfatter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken