Viser 1 til 3 av 3 omtaler

2 eks

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Negativt: Scenen der de ser utover dalen virker, for meg, som om den ikke fyller noen annen funksjon enn å skape en overgang mellom forrige og neste oppslag. Den bidrar ikke til historien, og gir få forståelige referanser til de yngste leserene. Den norske utgaven har noen unødvendige gjentagelser som forstyrrer leseopplevelsen. Det er også lagt tekst over fargede områder av bildene som skaper unødvendig støy.

Positivt: Boken fanger godt hvordan et barn, i mangel av ord, kan bruke kroppen sin for å utrykke følelser. Det som slår meg som mest unikt med denne boken er kanskje det er at det virker som om fingrene naturlig dekker – og avdekker – bildene mens man leser. Det tilfører et ekstra nivå til historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig søt bok, som vekker gode følelser i samspill med barnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen