Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Hver dag går unge jenter fra 8-19 år og tenker på utseende sitt. Det som er så trist, er at det ikke er de som har skapt de tankene i hodet. Det er media. Blader med perfekte modeller. Modellene er som vanlig photoshoppet til de grader, men det er det folk ikke forstår. Så hver gang de ser Heidi Klum i et magasin med lange, tynne ben, store pupper, perfekt munn - tenker de: Hvorfor er jeg ikke som henne? Jeg vil bli som henne, derfor kjøper jeg det produktet hun reklamerer for!
Denne boka lærer deg og bruke bullshitfilteret. Endelig noe vi kvinner kan reise oss opp med.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er boka som hjelper deg å avsløre nokon av dei triksa media-, musikk- og reklamebransjen bruker for å gjere oss usikre på oss sjølve, og på den måten selge meir. Ved å pepre oss med retusjerte glansbilder av vakre modellar får me stadig dårlegare sjølbilde noko me bøter på ved å bruke stadig meir pengar på sminke, hårfjerning, botox og klær. Forfattaren vil med denne boka utstyre oss med ei effektiv motgift - eit bullshitfilter. Ei nyttig, lettlest og tankevekkande bok! Les den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen