Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En bok krydret med spenning og dramatikk, svik og moral, familierelasjoner og kjærlighet, og en stor dose India. God underholdning!

Sapna har måttet legge studiene på hylla for å forsørge familien ved jobb i elektroforretning etter at faren blir påkjørt og dør. Familien har dårlig råd. En dag blir hun kontaktet av sjefen for et stort industrisekskap - som tilsynelatende tilfeldig har valgt henne ut til å overta som leder for konsernet sitt. Hvis hun består sju tester, riktignok.

Som i Gutten som hadde svar på alt/Slumdog Millionaire, har Vikas Swarup en strukturert oppbygning av romanen: I den første får hovedpersonen spørsmål i TV-showet Vil du bli millionær? Kapitlene forteller historien om hvordan han tilegnet seg svarene på spørsmålene. I denne nye boka må hoved personen Sapna gå gjennom syv tester, som skal vise om hun har de nødvendige egenskapene for å bli toppleder i konsernet ABC Group. Hvert kapittel forteller historien om av testene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M