Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En bok krydret med spenning og dramatikk, svik og moral, familierelasjoner og kjærlighet, og en stor dose India. God underholdning!

Sapna har måttet legge studiene på hylla for å forsørge familien ved jobb i elektroforretning etter at faren blir påkjørt og dør. Familien har dårlig råd. En dag blir hun kontaktet av sjefen for et stort industrisekskap - som tilsynelatende tilfeldig har valgt henne ut til å overta som leder for konsernet sitt. Hvis hun består sju tester, riktignok.

Som i Gutten som hadde svar på alt/Slumdog Millionaire, har Vikas Swarup en strukturert oppbygning av romanen: I den første får hovedpersonen spørsmål i TV-showet Vil du bli millionær? Kapitlene forteller historien om hvordan han tilegnet seg svarene på spørsmålene. I denne nye boka må hoved personen Sapna gå gjennom syv tester, som skal vise om hun har de nødvendige egenskapene for å bli toppleder i konsernet ABC Group. Hvert kapittel forteller historien om av testene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LesevimsaJorund KorbiGunillaLars MæhlumAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEileen BørresenPer HellemGroTrude OmaTonesen81Mari Nordø LommelunBjørn SturødAnne-Stine Ruud HusevågritaolineKjersti SBeathe SolbergSiv RønstadfornixGitte FurusethBertyMonaBLBrit HonningsvågLibraritas vKristinBerit RGrete AmundsenHeidiIngunn ØvrebøJan-Olav SelforsBjørn BakkenBenedikteSverre HoemAtmanTanteMamieRisRosOgKlagingTine SundalIngrid Urdal StøleLinda RastenJulie StensethCaza