Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Helt fantastisk bok. Den er skrevet på en måte som gjør at du lever deg inn i historien. Boken er vanskelig å legge fra seg når man først har begynt. Det er så bra skrevet, man lever seg veldig godt inn i boken.
Dette er en bok jeg kan anbefale alle å lese.
Den er original og lett lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Simon og stjernene er en perfekt bok på mange måter. Den er original, godt gjennomtenkt og gjennomført. Boken er full av nydelige skildringer og originale metaforer. Den trekker frem følelsene til leseren og gir en god dose med visdom på veien. Dette er en bok som vil bli med meg lenge.

For full anmeldelse, se: Edge of a Word: Simon og stjernene

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Matthews bror, Simon, har Downs syndrom, og dør da Matthew er 9 år. Moren takler dødsfallet dårlig. Matthew blir tatt ut av skolen mot sin vilje, og utvikler etterhvert en mental lidelse.
Som 19-åring, prøver Matthew å fortelle oss historien sin. Hva skjedde egentlig den dagen Simon døde?
Interessant historie om å leve med skyld og samtidig streve psykisk. Noe ujevn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad Wøien