Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Roseanne har tilbrakt mesteparten av sitt voksne liv på psykiatrisk sykehus. Nå begynner hun å nærme seg 100 år. Som ung, var hun en av de vakreste jentene i Sligo. Hvor gikk det galt? Det er det legen til Roseanne, William Grene, prøver å finne ut. Journalen til Roseanne er nemlig så og si uleselig, grunnet rotteinvasjon. Dr. Grene skal nemlig finne ut om Roseanne er klar til å komme tilbake til samfunnet. Han har vært Roseannes lege i mange år, men det er først nå han blir ordentlig kjent med den gamle damen. Dette skal endre ham for all fremtid.

Roseanne vokste opp i Vest-Irland på begynnelsen av 1900-tallet, og gjennom hennes notater, kommer borgerkrig, kvinnefiendtlighet og historier om den katolske kirken til overflaten.

Meget interessant om, for meg, ukjente hendelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne