Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette ble dessverre en nedtur. Sammenligningen med En mann ved navn Ove, som forlaget har trykket på omslaget, holder ikke stikk. Det er mulig historiene i seg selv har noe til felles. En mann i livskrise, klar til å ta repet fatt. Noe sånt. Men språket, fortellerstemmen og dramaturgien er svært langt unna Fredrik Backmans suksesroman. Sånn sett gjør kanskje forlaget den unge forfatteren en bjørenetjeneste ved sammenligningen?

Det største problemet med boka er at dette ser ut til å være et litt for raskt arbeid fra forlagets side. Jeg sitter med følelsen av at forfatteren og boka kunne og burde fått litt mer hjelp og at det burde vært gått flere runder før denne historien ble trykket som bok.

Om du ønsker å lese mer, har jeg skrevet en noe mer omfattende omtale på min blogg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin