Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg tror jeg aldri blir ferdig med denne boka selv om jeg leste den ut på ei lita uke. Jeg ble psykisk nedbrutt og sliten mens jeg leste, likevel kunne jeg ikke legge den fra meg. Absolutt en spesiell leseropplevelse! Så brutal og detaljert uten å bli utbroderende. Kaldt og saklig fortalt. Full av fortvilelse og frustrasjon. Jeg var sint og oppgitt, hevngjerrig og hatsk. Den gjorde virkelig noe med meg. En viktig bok om kjærlighet og vold og om veien ut av det håpløse. Jeg anbefaler den virkelig, men stålsett deg før du begynner. Når du først har begynt bør du få med deg slutten.

Ps: Handlingen utspiller seg i mine hjemtrakter. Hamar, Elverum og omegn.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Intenst og skremmende om et kjærlighetsforhold som utvikler seg til et mareritt. Vold i nære relasjoner er et viktig tema, og forfatteren skildrer dette så nært at angsten blir sittende i en selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

mgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge SerigstadMarit AamdalNtotheaLilith NagelMorten Jensen