Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne historien var altfor lang, begivenhetsløs og uten fremdrift. Noen liker det kanskje, men jeg gjør det absolutt ikke. Og så var det skuffende at jeg skjønte løsningen veldig tidlig, og det skyldes nok ikke at jeg er spesielt smart. Men det aller mest frustrerende med denne boken var den slette korrekturlesningen. Jeg tror aldri jeg har lest en bok med flere feil av ulike slag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fryktelig treg bok..

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En usynlig er ei langsam og lågmælt bok. Sidetalet (571) kan virka avskrekkande, men boka er svært lettlest - med korte kapittel og mykje "luft".

Ljunghill har lukkast med å skapa ei annleis krimbok, men mykje kan ein likevel kjenna att frå den klassiske kriminallitteraturen: Den mørke og dystre stemninga, det tidkrevjande og detaljerte etterforskingsarbeidet, den smarte mordaren som ligg eit steg framfor politiet og den hardtarbeidande og einsame etterforskaren som aldri gir opp.

Eg likte boka ganske godt. Medan eg las tykte eg at handlinga gjekk for tregt, men i ettertid ser eg at det nettopp er det omstendelege og ettertenksame som gjer boka så lesverdig.
Konklusjon: Ein sterk firar.

Heile omtalen kan lesast på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min bokomtale av denne boken finner der her:
Bokomtale "En usynlig"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale