Viser 1 til 1 av 1 omtaler

I den idylliske forstaden Rosewood i Pennsylvania sladrer naboene over stakittgjerdene i de velstelte hagene sine, men dyre SUV-er kjører opp langs gatene. I det siste har sladderet blitt byttet ut med hvisking og mistenksomme blikk.

Spencer graver seg dypere og dypere i familiens skjulte hemmeligheter.
Aria oppsøker de døde, og det med en gammel forelskelse.
Emily har kranglet med sin nye kjæreste, og rømmer, igjen...
Hannah blir sendt bort, og blir utstyrt med tvangstrøye.

Jentene henger i en tynn tråd når de oppdager et lik i skogen og når den samme skogen står i flammer noen dager senere hevder jentene at de har sett døde mennesker våkne til live. Men hver gang de tilkaller politiet forsvinner alle spor sporløst.
Politiet er mistenksomme, og A fortsetter å ødelegge for jentene.

Jeg synes boken er utrolig spennende. Den inneholder både drama, krim, romantikk, og action. For å få mest ut av boken bør du ha lest de seks første bøkene. Det er skrevet med et lett språk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo Rye