Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Elias Skotland
Harry Potter og dødstalimanene
Harry Potter og dødstalimanene er den siste boken i serien om Harry Potter, Den ble utgitt i 2007 og skrevet av J.K Rowling. Handlingen går ut på det avsluttende slager mellom voldemort og Harry, alt bygges opp til det siste episke slaget.
Boken er bra og spennende, det er nesten alltid noe om foregår og du er 70% av tiden på kanten av sete.
Boken passer for folk i alle aldre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jeg skal lese et utdrag fra denne boka som et skoleprosjekt. Er det noen som har noen ideer til hvilken del jeg kan lese? Alle forslag tas imot med stor takk. Kan evt. lese noe fra den første boka. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei, jeg syntes at Harry Potter bøkene var spennende , men jeg lurte på om noen har et forslag til meg om en bok som ligner på en måte på Harry potter bøkene

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en fantastisk reise det har vært i en magisk verden! Den har ført meg gjennom en verden jeg ikke kan forestille meg! Stor, mektig, skummel og morsom. Ødeleggende og oppbyggende. Vi har møtt gode og kjære venner, og fiender. På slutten av boken merket jeg at tårer rant ned fra kinnene. Jeg ville så nødig bli ferdig med serien. Jeg kommer til å savne Galtvort, utfluktene til Galtvang, besøkene til Gygrid, og ikke minst, Harry, Ronny og Hermine. Denne serien har gjort meg glad hver eneste dag, siden jeg har gledet meg til sene kvelder med Harry og vennene. Nå må jeg bare vente litt, før jeg kjøper hele serien, og begynner på nytt under trappene til dumlingene, og magien ventende..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette er en perfekt avsluttning av en super bra serie!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg likte denne boken veldig godt men slutten var litt skuffende. Hva skjedde med Nilus LAngbale som professor på hogwarts? Og hva skjedde med barna til HArry POtter?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GroTorill Elisabeth RevheimLilleviBoktimmyMaikenHeidi BSolEli R. GjengstøLisbeth Kingsrud KvistenMette HartanderKarin BergIngunn SLeselenaMonica CarlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHildaSigrid NygaardalpakkaJostein RøysetBerit RLailamoirakjell kErikVibekeIna-SimoneLibraritas vYvonne SandbergEmilieskAtmanTrygve JakobsenReadninggirl20HegekntschjrldIdaJanne BrovoldJulie StensethBjørn  BakkenInge KnoffHarald K