Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg har aldri lest en serie som spiller så til de grader på det kompliserte menneskesinnet. Jeg går gjennom hele mitt eget følelsesregister når jeg leser. Her er det komplott, drap, mysterier og sterke følelser i sving!

Jeanette er en dyktig forfatter som klarer å forandre, egentlig ganske vel likte, karakterer til noen som jeg ikke liker. Hun spiller på følelser som noe jeg ikke har lest før. Jeg blir imponert over hvor menneskelige disse karakterene er! I tillegg er det et godt språk, spennende handling og et velskrevet miljø. Jeg lever meg så inn at jeg er sikker på at når jeg er i Drøbak ser jeg både Tulla, Josefine, Anna og badehotellet. Det er en sann fornøyelse å følge denne serien hvor hemmeligheter og mysterier får sin løsning. Jeg gjettet forøvrig feil på morderen. Det var en overraskelse! Nå er jeg innmari nysgjerrig på motivet.
Jeg koser meg med å gjette og finne ut om teoriene mine stemmer. Denne serien anbefales på det varmeste.

Tusen takk til Eline Myklebust Madsen som lager de fortryllende illustrasjonene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre