Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hva er makt av Fredrik Engelstad inngår i Universitetsforlagets serie av bøker over temaet "hva er". Bøkene tar for seg en rekke sentrale begreper, begreper som går igjen i mediene og den offetlige debatten, og lar fagfolk utdype dem.

I tillegg til Hva er makt har jeg lest Hva er humanisme av Dag Hareide. Jeg synes begge bøkene lykkes godt. Bøkene er innsiktsfulle og inspirerende. De er godt skrevet i et språk som er forståelig for legfolk, og de er forholdsvis korte. De tar for begreper mange av oss synes vi kjenner, men likevel har en forholdsvis overflatisk forståelse av. For uten makt og humanisme, kan jeg nevne etikk, språk, filosofi, hukommelse (bare for å ta noen få), som inngår i serien.
Det å få en dypere innsikt i disse begrepene er interessant i seg selv, og gir en bredere forståelse av vårt samfunn og vårt liv. Dette er en serie jeg anbefaler - og kommer til å lese flere bøker i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorah