Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Morsom, må bare leses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest alle bøkene til Holmqvist synes jeg de første bøkene var mer humoristiske. Er noe med eldre menneskers væremåte i bøkene til Holmqvist som gjør at man tror det er for godt til å være sant at eldre mennesker er så herlige på sine gamle dager, men jeg håper virkelig at det er sånn man blir for da vil jeg eldes på samme måte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

koselig humre-bok :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var mitt første møte med bøkene til Karin Brunk Holmqvist, og det begynte som en morsom bok, som dessverre ble litt for langtekkelig og forutsigbar etter hvert.

Boka handler om syklubb-venninnene Viola, Olga, Inez og Svea som har vunnet en busstur til julemarkedet i den tyske byen Schwerin. Damene som er i 70-årene er ikke spesielt reisevant, og i den forbindelse dukker det opp en del komiske situasjoner som jeg lo godt av.

Likevel blir det ikke nok synes jeg, for uten disse morsomme glimtene handler det ikke om så veldig mye. Selvfølgelig får vi være med på diverse guidede turer og restaurantbesøk sammen med damene, med de fenger ikke så veldig, og det er mulig jeg ikke er i riktig målgruppe for denne boka, da jeg er bare halvparten så gammel som medlemmene i syklubben.

Jeg fullførte boka - den var jo underholdende på sitt vis - den hadde ingen store overraskelser underveis, og den avsluttet pent og rolig.

Jeg gir boka terningkast 3

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsomt med svenske pensjonister på busstur til julemarked til Tyskland , utfyllende omtale HER.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Fride LindsethReadninggirl30Tor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTone NorenbergTrude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsane