Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Et detaljert og omfattende portrett av en bauta i musikkverdenen. Noe repeterende, slik biografier om musikere og skuespillere gjerne er, men det plaget meg ikke nevneverdig. Ting kan tyde på at Cash hadde samme forhold til faktiske hendelser som Hemingway; "never let the truth get in the way of a good story", og vi får servert mange forskjellige versjoner av enkeltepisoder, sett fra flere ståsted. Et interessant grep, men det blir kanskje litt mye i lengen.

Alt i alt var dette en gjenoppdagelse av Johnny Cash for min del, og jeg hørte mye på musikken hans mens jeg leste den slik jeg ofte gjør når jeg leser slike biografier. Og det er ikke fritt for at jeg måtte tørke en tåre eller to mot slutten, der Cash' siste innspillinger blir belyst.

Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie