Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg er mest imponert over meg selv for å faktisk ha fullført denne boken... Den begynner på et terningkast 4, og synker deretter gradvis ned til siste side som er en klar éner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter å ha lest samtidslitteratur med litt tyngre temaer, kom denne boken inn som et friskt pust fra den amerikanske østkysten. Jeg ble raskt dratt inn i handlingen og klarte faktisk ikke gå og legge meg før jeg hadde lest boka ferdig.

Sommeren 1938 ferierer Lily Dane som vanlig i familiens sommerhus på Rhode Island. Her er hun blant familie og venner som har det til felles at de har feriert på samme sted i generasjoner. Det spesielle med denne sommeren er at ekteparet Greenwald også kommer til samme sted. Budgie Greenwald var en gang Lilys beste venninne, mens hennes ektemann, Nick, var forlovet med Lily. Her er det duket for mange følelser og komplikasjoner! Ikke minst skaper ekteparets tilstedeværelse mange rykter. Disse ryktene omfatter også Lily. For det er vel slik at hennes seks årige lillesøster egentlig er hennes og Nicks kjærlighetsbarn? Mange hemmeligheter blir avslørt denne sommeren.

Beatriz Williams har skrevet en underholdende roman. Den er velskrevet, persongalleriet er rikt og troverdig selv om noen er beskrevet som litt for perfekte… Lily vant fort mitt hjerte i alle fall. Alt synes å være tidsriktig beskrevet, enten det er holdninger, biler eller en kvinnes undertøy. Her er det høy sigarettføring og gin &tonic nydes nesten døgnet rundt!

Jeg trygt anbefale denne boken videre – det passer like godt å lese den i godstolen som på en strand.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TPiippokattaFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn Christin