Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Samfunnsbærerne er hederlig håndverk fra den anerkjente svenske krimbokforfatteren, Leif GW Person. Ikke en krimbok, dette, men mer en samfunnssatirisk politiroman. Boka og handlingen er fra 1980-tallets Stockholm, altså begynner ting å dra solid på åra, men Samfunnsbærerne føles ikke utdatert. Tvert i mot, det er tidløst aktuelt stoff mye av det vi leser i romanen. Eneste er fraværet av internett og mobiltelefoner, men det gjør ingenting.

Vel, hvor bra er Samfunnsbærerne? Det holder til en firer på terningen. På min terning. Det blir aldri veldig spennende, men det hele er godt skrevet med velkjent GW Person humor i hver linje. Og du blir interessert nok til å lure på hvordan det hele ender. Sidene går unna selv om du antagelig ikke sitter oppe hele natta pgra denne boken.

Jeg har hatt Samfunnsbærerne lenge i bokhylla. Minst et par år siden jeg fant den billig på loppis. Nå er den lest og jeg angrer ikke på kjøpet og tiden jeg brukte på den. Altså ikke en suveren «høydare» dette, men som sagt, grei skuring og brukbar underholdning om du kommer over boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt grei og Beckstrøm karakteren var skikkelig morsom Jeg lærte ganske mange nye treffende ord--men selve plottet er etter min smak ganske så ordrik . men mulig jeg har lest så mye krim at jeg blir litt utolmodig jeg gikk i hvertfall løs på en til så boka kan ikke vært så ille

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt merkelig utgivelsespolitikk fra Shibsted, når det gjelder GW Perssons bøker, denne boka som er nr tre, blir utgitt til slutt, forstå det den som kan. Når det gjelder selve boka, går det vel et tidsskille etter denne. Jeg synes ikke de tre første bøkene er spesiellt bra, men forfatterskapet tar seg stort opp fra og med den fjerde boka hans, men det er jo helt greit å ha lest alle selvfølgelig, da det er en helt klar sammenheng fra "Grisfesten", til "Den døende detektiven". Denne boka, samt "Linda saken", som er vesentlig bedre, er vel de to bøkene som er mest på "utsiden" av den løpende storyen. Personlig mener jeg at "Den som dreper dragen", er den aller beste av bøkene hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt for "treg2

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda Nyrud