Viser 1 til 10 av 11 omtaler

En nydelig og viktig bok om noe vi aldri må glemme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En varm og interessant handling om bl.a. 2 kvinners liv. Overraskende. Se forlagets omtale. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rakels bok er en sterk historie. Det starter med at Ella må dra tilbake til sin hjemby etter at foreldrene dør i en ulykke. Hun blir kjent med Rakel som leier leiligheten ved huset. Rakel forteller en historie som vekker nysgjerrighet hos Ella. Historien tar oss tilbake til andre verdenskrig. Rakel var jøde og ble sendt til Norge for å beskytte seg mot jødeforfølgelsen. Vi blir kjent med Rakel og hennes historie. Om hvordan en forholder seg til sin bakgrunn og røtter. Rakel's historie vekker nysgjerrighet, og en kan kjenne seg igjen i mye. Det handler om relasjoner, vennskap, samhold, kjærlighet og ikke minst svik. Vi får innblikk i en mors grenseløse omsorg, hvordan hun står overfor vanskelige valg, og ikke minst kampen for at barnet skal få det best mulig under vanskelige forhold. Dette er en utrolig god bok, en historie som vekker følelser. Boken fikk meg til å leve meg helt inni historien og kjenne på nysgjerrigheten og de følelsene som Rakel og Ella kjenner på. Dette er en favoritt og en fantastisk debu bok av Sissel Verøyvik, som viser gode formidlingsevne og skriveferdigheter. . Denne boken anbefaler jeg uten tvil videre. Den får en plass på favorittlisten min

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

For ei fantastisk bok. Eg koste meg glugg og slukte den på et par dager. Ble rett og slett helt oppslukt av historien. Det var så spennende å følge historien og finne ut hvordan det gikk med alle. Noe ved den minner om Saras nøkkel, men jeg likte faktisk denne bedre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjære Sissel V,
Har nettopp lest boken din om Rakel og er stum av beundring. Du har skrevet et mesterverk! Jeg har lest flere hyllemeter med "jødisk relatert" litteratur og din roman er fascinerende godt skrevet. Kan ikke helt fri meg fra tanken at det er mer autentiske sannheter i denne boken enn du selv antyder! ):
Jeg er bare imponert og vil du skal vite at du har gitt meg en RIK leseropplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En god debutroman er min oppsummering etter å ha lest den. Håper den får mange lesere. Link til et blogginnlegg jeg skrev etter å ha lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk debut roman..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forfatter har valgt et grep som mange har brukt for å fortelle en historie; introdusere en hovedperson som møter et menneske som har en historie å fortelle. Her er det Rakel som kom til Norge via Nansen-hjelpen i 1939.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine